Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Başkan Yardımcısı Gazi Mustafa Tanrıkulu ve Yönetim Kurulu üyeleri Gazi Muammer Işır ve şehit kardeşi Murat İven Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD)'ı ziyaret etti.

NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, Genel Sekreter M. Samet Kafalı ve Yönetim Kurulu üyesi Hamdi Dinler‘in Monark hotelde ev sahipliği yaptığı ziyarette, İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette tüm şehitlerimize başsağlığı dileyen NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, milletin, ülkesi ve devletinin bölünmez bütünlüğünü korumak yolunda, gerektiğinde yine şehitler ve gaziler vermekten asla kaçınmayacağını belirterek, şunları ifade etti:

"Şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatırken, gazilerimizi toplumsal hayatta her zaman baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi eksiksiz olarak yerine getirmekte ve bu görevini yaşamı boyunca sürdürecektir. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin değerli hatıraları, emsalsiz fedakarlıkları, gençlerimize daima rehber olacaktır. Kapımız ve gönlümüz sizlere sonuna kadar açık telefonumuz 24 saat emrinizde bir isteğiniz olursa seve seve yerine getirmeyi bir borç biliriz” dedi.

Kabulü, samimiyeti ve yakın ilgileri için NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş'a teşekkür eden Dernek Başkanı Zeki Didinmez, Genel Merkez tarafından hazırlanan Türk Bayrağı temalı plaket hediye etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.