Nevşehir’de hayırsever Nermin Erdemir tarafından yapılacak olan Rehabilitasyon Merkezi’nin protokolü imzalandı.

Hayırsever Nermin Erdemir tarafından yaptırılan; Hacıbektaş Rifat Kartal Huzurevine bağlı 'Nermin Erdemir Ek Binası'nın devir teslim protokolü ile 
Nevşehir'e yaptırılacak olan 'Rehabilitasyon Merkezi Ön Protokolü' Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'in başkanlığında imzalandı.

Valilik Makamı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine, Vali İnci Sezer Becel, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, hayırsever Nermin Erdemir katıldı.

Binası tamamlanan ve uzun süredir faaliyete geçmesi beklenen Bala Mahallesindeki Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevine bağlı Nermin Erdemir Ek Binası’nın devir teslim protokolü bugün Vali İnci Sezer Becel tarafından imzalandı. Yakın zamanda faaliyete başlayacak olan Rıfat Kartal Huzurevi ek binası hayırsever Nermin Erdemir tarafından inşa edilip hazır hale getirilmişti.

Hayırsever Nermin Erdemir’in  aynı zamanda Nevşehir’e yaptırılacak olan ”Rehabilitasyon Merkezi” ön protokolü de  Vali İnci Sezer Becel’in başkanlığında imzalandı ve inşasına yakın zamanda başlanacak.

Hayırsever vatandaşların topluma örnek olduklarını bildiren Vali Becel, hayırsever Nermin Erdemir’e göstermiş olduğu dayanışma hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Nevşehir’in yaşanabilir ve tercih edilen bir şehir olmasına dikkat çeken Vali Becel, “Bizler, annesine, babasına, yaşlısına ve büyüklerine değer veren; onları sevip, sayan bir medeniyetin ve inancın mensuplarıyız. Bizim medeniyetimizde yaşlılara hürmet, sevgi ve hizmet vardır. Binlerce yıllık tarihinde ve köklü medeniyetinde büyüklere saygıyı esas alan Türk Milleti, inancının bir gereği olarak da yaşlılarına hak ettikleri değeri her zaman vermiştir. Çünkü yaşlılarımız; dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, millet olma bilincine en önemli katkıyı sunan en değerli varlıklarımızdır. Bugün bu kapsamda anlamlı bir projeyi daha imza altına almış bulunuyoruz. İlimizde rehabilitasyon merkez binası inşası hemşehrimiz, değerli hayırseverimiz Nermin Erdemir tarafından yaptırılacaktır” dedi.