Nevşehir Alemdar imam Hatipliler Derneği ile Deniz Feneri Derneği ve Önder işbirliği ile Nevşehir'deki tüm imam hatip ortaokul 8. Sınıflar, imam hatip liseleri 9-10-11-12. Sınıflara yardımcı kitap dağıtımı yapıldı.

Alemdar İmam Hatipliler Dernek Başkanı Dr. Fatih Yakut, İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirerek, beraberinde getirdikleri yaklaşık 3000 adet sınavlara hazırlık kitaplarını Okul Müdürlerine takdim ettiler.

Nevşehir Alemdar İmam Hatipliler Dernek Başkanı Dr. Fatih Yakut, TYT-AYT Geometri, TYT-AYT Biyoloji, AYT Coğrafya, AYT Kimya ve TYT Fizik tüm dersler soru bankası ve setlerden oluşan kitaplar öğrencilerimize dağıtılmak üzere okullarımıza teslim edilmiştir. Geleceğimiz gençlerimize emanet ve bizler onlara güveniyoruz. Gençlerimize Üniversite Sınavında ve hayatlarında başarılar diliyor, Milli ve Manevi değerlerimizi onlara emanet ediyor, Milletimize, memleketimize, anne ve babalarına hayırlı evlat olmalarını Cenabı-ı Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.

Sınavlara Hazırlık Kitaplarını teslim alan Okul Müdürleride ; "Nevşehir Alemdar imam Hatipliler Derneğine, Ankara Deniz Feneri Derneğine ve Önder İmam Hatipliler Derneğine, öğrencilerimize verdikleri bu anlamlı destek için teşekkür ediyoruz“ dedi.