Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, esnaf ziyaretleri kapsamında Uçhisar beldesinde faaliyet gösteren Kapadokya Emlak Bürosunu ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile birlikte Kapadokya Emlak işletme sahibi ve Yukarı mahalle muhtarı Nihat Serhat'ı iş yerinde ziyaret ederek, işlerinin durumu hakkında bilgiler alan Vali Becel, bereketli, bol kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kapadokya Emlak işletme sahibi ve Yukarı mahalle muhtarı Nihat Serhat'ta, nazik ziyaretleri için Vali Becel’e teşekkürlerini iletti. 

Vali İnci Sezer Becel daha sonra, esnaf ziyaretleri kapsamında Uçhisar beldesinde faaliyet gösteren Anatolia Raymonde Cave House aile işletmesini ziyaret etti. Burada işletme sahibi Ahmet Gazi Acar ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Becel, hayırlı, bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Anatolia Raymonde Cave House işletme sahibi Ahmet Gazi Acar, nazik ziyaretleri için Vali Becel’e teşekkürlerini iletti. 

Vali Becel son olarak, esnaf ziyaretleri kapsamında Uçhisar beldesinde faaliyet gösteren Galeri Faruk ve Çiko'nun Yeri işletmelerini ziyaret etti.

Bir süre sohbetin ardından ziyaret sona erdi.