AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarfettiği sözler nedeniyle sert tepki gösterdi.

Gizligider'den Kılıçdaroğlu'na kınama: Utanç verici 

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na sarfettiği cümlelere sert tepki gösteren Nevşehir Milletvekili Gizligider, .

"1.Kasetle gelen KK şahsiyet(sizliğ)inin gereğini yapmış yine, hukuk ve millet önünde hesap soracağız.
2.Edebimize güvenip edepsizlik yapanlara Nevşehir'den özlü bir söz:"Hayrımızı koruyacak kadar şerrimiz var." Hoşgörümüzü zorlama KK efendi " sözleriyle eleştirdi.


Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını duyduğu zaman kulaklarına inanamadığını, bir de Atatürk'ün kurduğu parti diye övündüklerini söyleyen Gizligider, "Kınamanın dışında açıkca utanç duyuyorum. Bu sözleri söyleyen kişiyle aynı mecliste siyaset yapmaktan, aynı ülkede nefes almaktan utanç duyuyorum. Bu sözlerin bir genel başkan tarafından, bir siyasi, bir rol model olarak görülen kişi tarafından söyleniyor olmasını aklım almıyor. Çok büyük edepsizlik ve hadsizlik olarak görüyorum. Ben özür dilemesine inanmıyorum. Özür dilese de bir şey değişmeyecek. Çünkü bilinçaltları sürekli kaynayan, fokurdayan bir kazan gibi. Kadını gördükleri nokta aslında CHP zihniyetinin su yüzüne çıkmış hali. Bu şekilde düşündüklerini kendi genel başkanlarının ağzından ne yazık ki tekrar duymuş olduk. Özür dileyecek ya da dilemeyecek. Ben hiç o taraflarına bakmıyorum. Sayın bakanımız gereken yasal işlemleri mutlaka başlatacaktır. Kendisiyle Hukuk ve millet önünde hesap soracağız." dedi.