Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde sanayi ve pazar yerinde dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otobüs duraklarının camları kırıldı. Kim bu çocuklar?

Ne istediniz otobüs durağından?

Belediye otobüs duraklarına yapılan bu çirkin saldırı Gülşehirli vatandaşların da tepkisini çekti. Sabah işe gitmek için durağa gelen vatandaşlar durak camlarının paramparça olduğunu fark etti.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci; “ Yağmurda çamurda insanlarımız korunması için yapılan bu kapalı duraklara yapılan saldırı aslında Gülşehir insanına yapılmıştır. O kırılan camlar ve plastik tavanlardaki isimler bazılarını ele verecektir. Bu suçluları takip altına aldık, yakalandığı zaman emniyete teslim ederek gerekli kanuni işlem yapılacaktır”dedi.

Başkan Çiftci; "Bu duraklar kişilerin, şahısların değil. Öyle olsa bile toplum yararına ve faydasına olan hiç bir hizmete böyle davranılmamalı. Her biri Beytü’l-mal. Her biri Gülşehir’imizin her biri Devlet-Kamu malı yani hepimizin; Sanayi duraklarının ve İlçemiz pazar yerinde bulunan duraklarımızla ilgili verilen zararın ‘Kamu Malına Zarar Verme Suçu’ ile ilgili işlemler başlatılacaktır." diyerek tepkisini dile getirdi.

Editör: İbrahim UYSAL