Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Şevki Özgener, Nevşehir İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi 2. Sınıf öğrencisi iken polisliği kazanarak özel harekatcı olan ve Diyarbakır ili Sur ilçesinde yaralanarak Gata da tedavi görürken gazi olan Nevşehirli kahraman polis memuru Fazlı Imamoğlu'nu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Gazimiz İmamoğlu'nun Sağlık durumunun iyi olmasının sevindirici olduğunu kaydeden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Şevki Özgener, "Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak, milletimizin huzur içinde yaşamasını sağlamak amacıyla şehit düşen vatan evlatlarımızı rahmetle anıyoruz. Tüm Gazilerimize ise acil şifalar diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehirli Kahraman gazimiz Fazlı İmamaoğlu'da Bu nazik davranışından dolayı öğrencisi olduğum Şevki hocama bizleri unutmadığı için teşekkür ediyorum dedi.

Rektör Adayı Özgener'in, Aslen Nevşehir'in Avanos İlçesi Sarılar köyü nüfusuna kayıtlı bulunan Gazimiz  Fazlı İmamoğlu'nu Ziyaretinde yine Sarılarlı olan Ali Seyhan da ev sahibi olarak yer aldı.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Gazimize acil şifalar diliyor, Rektör adayı Şevki Özgener hocamızada bu duyarlı davranışı için Kendilerine teşekkür ediyoruz.