Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca Nevşehir’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.  

Ağca ziyaretlerine ilişkin; “Ankara’da yüzlerce hemşerilerimizi bir araya getirerek sosyal sorumluluk projesi üreten ve gerçekleştiren derneğimiz, tüm üniversiteli öğrencilerimizin ailelerine, Ankara da ikamet eden Nevşehirli ailelere ziyaretler gerçekleştirmiş bu yolda aramıza yeni kardeşlerimizi de dahil ederek genç Nevşehirliler ailesini büyütüyoruz.  

Geçen sene " Yalnız değilsiniz! Biz varız! Sloganıyla çıktığımız bu samimi birlikteliğimize üniversiteli öğrencilerimizle yeni bir heyecan kattık. Ankara’da kahvaltı, akşam yemekleri ve sosyal sorumluluk programlarında beraber olduğumuz genç öğrencilerimizin şimdi de aileleri ile tanışma ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte bizleri davet eden esnafların ve işletmecilerin davetlerini geri çevirmiyoruz. Ailelerle buluşmalarımızda çok değerli velilerimiz şunları dile getiriyor. Evlatlarımıza maddi ve manevi anlamda destek olan hiç tanımadığımız lakin bizim toprağımızın insanlarının samimiyetle yaklaşmaları bizleri güvende hissettiriyor. Acaba yanlış yerde mi veya yanlış kişilerle mi diye düşündürmüyor. İlk defa büyükşehire gönderen aileler tereddütlerinin çok çok azaldığını ifade ediyorlar. 

Bu manada Kazanç ailesine, Bucak ailesine, Ekinci ailesine, Özey ailesine, Altuntaş ailesine, Demirbağ ailesine, Irmak Gayrimenkul ve Yatırım sahibi Ali Kılınç, Gülşehir Cevizaltı döner işletmecisi Oktay Ağca, Hbvü öğrencisi Can Aktepe, Afrin Gazisi Zeki Didinmez ve FİB Haber Merkezi İbrahim Uysal'ın bizlere göstermiş oldukları samimi ve gönülden muhabbetleri için teşekkür ederiz” dedi.