Nevşehirli duyarlı bir esnafımız Emre Demirkula,  yolda bulduğu cüzdanı sahibine teslim ederek, “insanlık ölmemiş” dedirtti.

Nevşehir'de insanlık ölmemiş dedirten bir olay daha...!

Nevşehir'de bugün insanlığın ölmediğini gösteren, adeta ders gibi bir olay yaşandı.

Nevşehir'de Emre Demirkula isimli duyarlı bir esnafımız, bugün saat: 15:30 sularında Nevşehir Acıgöl yolu Karacaören mevkiinde bulduğu cüzdanın gerçek sahibine ulaşmak için FİB Haber Merkezine ait www.fibhaber.com WhatsApp ihbar hattına arayarak yardım istedi. Haberimizin yayınlanmasından 15 dakika sonra cüzdanın sahibine ulaşıldı.

Haberimiz sonrası paranın sahibine ulaşıldı.

Haberimiz sonrası yaşanan telefon trafiğinin ardından bulduğu cüzdanı sahibine teslim edenEmre Demirkula; "Cüzdanın içerisinde para, ehliyet, kimlik kredi kartları gibi değerli ve önemli şeyler vardı. Kendimi yerine koydum kimbilir her yerde yana yana çantasını arıyordur diye çok üzüldüm. FİB Haber vesilesi ile şimdi sahibine ulaşıp cüzdanı teslim ettiğim için vicdanen çok rahatım. İnsanın üzerinde büyük yük oluyor. Ağır bir sorumluluk..." ifadelerini kullandı. 

"Allah razı olsun! İnsanlık Ölmemiş! "

Kaybettiği cüzdanın bulunduğunu FİB Haber'den öğrenen İsmail Can Zopun ise, "Öncelikle Emre Demirkula beye size ve FİB Haber'e teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Sizin gibiler kaldı mı daha... Böyle insanların olduğunu görünce, topluma karşı ümitlerim artıyor" ifadelerini kullandı.

Örnek davranışı için Nevşehirli esnafımız Emre Demirkula'ya teşekkür ediyoruz.