AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün Haberleri

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün haberleri ve güncel AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün gelişmeleri, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ile ilgili tüm video, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün fotoğrafları ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyeleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiler.

Nevşehir

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, “Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” görüşmelerinin tamamladığını açıkladı.

Nevşehir

Nevşehir heyeti, Devlet Su İşleri Genel Müdürü (DSİ) Mehmet Akif Balta’ya ziyarette bulunarak DSİ Nevşehir yatırımlarını değerlendirdiler.

Nevşehir'de Bugün

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, merkez ilçeye bağlı Çardak Köyünü ziyaret ederek köy muhtarı Adem Özer ile görüştü.

Genel

Kapadokya Havalimanı'nda Mütemmim Tesisler Yapımı yapım işi için düzenlenen ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılarak işe başlandı.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve beraberindeki heyet, Avanos ilçesine bağlı Paşalı Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Nevşehir'de Bugün

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün başkanlığında Nevşehir Ziraat Odalarının Katılımı İle İstişare Toplantısı Düzenlendi.

Nevşehir'de Bugün

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nar Kasabasında hayatını kaybeden Ahmet Akdede ve Ömer Palteki'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü bünyesindeki sevgi evlerinde çocuklarla bayramlaştı.

Nevşehir'de Bugün

AK Parti Kozaklı Kadın Kolları Başkanı Fatma Hasta ve oğlu Mustafa Sinan Hasta, YKS sınavı için Nevşehir 'e gelirken trafik...

Siyaset

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, geçtiğimiz hafta Boğaz OSB'de yaşanan sel ve su baskınları ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenledi.

Nevşehir

Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının ikmal inşaatı yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. Yer teslimi yapılarak inşaat çalışmaları başladı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu