Derinkuyu Haberleri

Derinkuyu haberleri ve güncel Derinkuyu gelişmeleri, Derinkuyu ile ilgili tüm video, Derinkuyu fotoğrafları ve Derinkuyu haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü, 8’inci yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir ve ilçelerinde de coşkuyla gerçekleştirildi.

Genel

Derinkuyu ilçe Kaymakamı Konuralp Yılmaz, akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağmur sonrası selden zarar gören köylerde incelemelerde bulundu.

Yaşam

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde silahlı saldırı sonucu ölen baba Hamza Taş ile oğlu Şahin Taş gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Eğitim

Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan SADA projesi şiir dinletisi ile tamamlandı.

Yerel

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Suvermez Köyünde mezarlıkların bakımı yapılarak güzel bir görüntüye kavuşması sağlandı.

Çevre

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Belediyesi parklarda bulunan meyve ağaçlarında ilaçlamaların yapıldığını hatırlatarak vatandaşları uyardı.

Güncel

Seyahat etmeyi yaşam tarzı haline getiren ve yaşamını karavanda sürdüren Yasemin Güngör, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde Yeraltı Şehri'ni gezdi.

Siyaset

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'nin Nevşehir ilçe ve beldelerindeki belediye başkan adayları belli oldu. İşte, sıralı...

Yerel

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde 2.etap TOKİ konutlarının inşaatı başladı. Müjdeyi Başkan Aksoy duyurdu.

Turizm

Kapadokya Bölgesinde, geride bıraktığımız 2023 yılında %21 oranında artışla 4 Milyon 826 bin 662 yerli ve yabancı turistle tüm zamanların...

Çevre

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyünde taşkınlara sebebiyet veren dere ıslah çalışması başladı.

Yerel

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapılan içme suyu depoları ve arıtma tesisi yapımı çalışmalarının kaba inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu