Kapadokya üniversitesi Haberleri

kapadokya üniversitesi haberleri ve güncel kapadokya üniversitesi gelişmeleri, kapadokya üniversitesi ile ilgili tüm video, kapadokya üniversitesi fotoğrafları ve kapadokya üniversitesi haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Adana'da düzenlenen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde Kapadokya Üniversitesini temsil eden Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri 1.oldu.

Eğitim

Türkiye’de ilki düzenlenen ve 17-18 Ekim tarihlerinde iki gün süren 1. Ulusal Yapay Zekâ Buluşması, KÜN ev sahipliğinde yapıldı.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi (KÜN), 17-18 Ekim 2024 tarihlerinde, 1. Ulusal Yapay Zekâ Buluşması’na ev sahipliği yapıyor.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Teknofest Takımı ‘Tarım Teknolojileri Yarışması’nda Nevşehir’i Temsil Etti.

Eğitim

100. Yılında Türk-Yunan Nüfus Mübadelesi Nevşehir'in Ürgüp ilçesindeki Kapadokya Üniversitesinde Kapsamlı Bir Kongreyle Ele Alınıyor...

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi 1907 ÜNİFEB Aday Topluluğu tarafından Alev Alatlı Kütüphanesi, Arhavi İlçe Millî Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş’ün katıldığı törende açıldı.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi, Ağustos 2024 itibarıyla UN SDSN Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı üyeliğine kabul edildi.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, YKS 2024 Yerleştirme sonuçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Eğitim

Yükseköğretim Kurulu tarafından Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Ödül Töreni, YÖK Başkanlığında düzenlendi.

Eğitim

Türkiye Hava Sporları Federasyonu İnsansız Hava Araçları (Dron) Türkiye Şampiyonası 2. Sıralama Etap Yarışı İstanbul’da gerçekleşti.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesinde düzenlenen, “Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı” temalı öykü yarışmasına öğrenciler 14 farklı şehirden öyküleri ile katılım gösterdi.

Eğitim

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Nevşehir İl Müdürlüğü arasında akademik ve sosyal iş birliği protokolü imzalandı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu