MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Haberleri

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı haberleri ve güncel MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı gelişmeleri, MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili tüm video, MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı fotoğrafları ve MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Siyaset

Nevşehir’de doğup büyümüş ve bu şehrin sorunlarını çok iyi bilen MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Adnan Doğu’ya vatandaşların ilgisi büyük.

Nevşehir'de Bugün

MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Adnan Doğu son günlerde öğrencilere yönelik peş peşe duyurduğu projeler sonrası gençlerde hayranlık uyandırdı. 

Politika

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, Pençe Kilit Harekâtında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ali Aydoğdu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Siyaset

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, kapalı pazaryerinde Pençe Kilit Operasyonlarında gelen acı haber üzerine esnaf ve vatandaşlara bayrak...

Siyaset

Nevşehir’in sevilen simalarından MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Eğitimci Tarkan Güney, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu'yu makamında ziyaret etti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu