Nevşehir devlet hastanesi Haberleri

nevşehir devlet hastanesi haberleri ve güncel nevşehir devlet hastanesi gelişmeleri, nevşehir devlet hastanesi ile ilgili tüm video, nevşehir devlet hastanesi fotoğrafları ve nevşehir devlet hastanesi haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Sağlık

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, çeşitli programlar kapsamında bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nevşehir'e geldi.

Sağlık

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan sosyal medya hesabı üzerinden Nevşehir'e 7 uzman doktor ataması müjdesi verdi.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanları, İsrail’in saldırıları altındaki Gazze halkı ve Filistin’de yardıma muhtaç çocuklar için kermes düzenledi.

Sağlık

Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı ile ilgili Nevşehir'e yapılacak sağlık personeli ve işçi alımı kadroları belli oldu.

Sağlık

Nevşehir Devlet Hastanesi ev sahipliğinde 2024 yılı "Acil bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı" başladı.

Sağlık

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yoğunluk yaşanan bazı polikliniklerde mesai sonrası da hizmet verilmeye başlandı.

Sağlık

Nevşehir'de havaların soğumasıyla birlikte grip vakalarında gözle görülür büyük bir artış gözlendi...

Politika

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesini...

Sağlık

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Yılbaşı akşamında Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Nevşehir Devlet Hastanesi Endoskopi ünitesinde “Kapadokya Gastroenteroloji Günlüğü” vaka toplantısı düzenlendi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu