Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş Haberleri

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş haberleri ve güncel Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş gelişmeleri, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ile ilgili tüm video, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş fotoğrafları ve Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, sertifikalı tohum kullanım desteği için, son başvuru tarihinin 31.07.2024 olduğunu hatırlattı.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Nevşehir Acıgöl OSB'de Name Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinegezi ve incelemelerde...

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, nisan-mayıs yağışlarının ekili tarım alanlarında kuraklık endişesini izale ettiğini söyledi.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, çiftçi eğitim ihtiyaç analizi anket çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

Nevşehir'de üreticilere dağıtımı yapılan 65 kg “Rhızobıum Ciceri” bakteri aşılaması nohut yetiştiriciliği yapılan arazilerde uygulanmaya başladı.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri tarafından, hububat ekili alanlarda, bitki çıkış kontrolü ve hastalık-zararlı incelemeleri gerçekleştirdi.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, "Atıl araziler tohumla buluşuyor" tarımsal çalışmalar kapsamında üreticilerimiz destekleniyor.

Çevre

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Ramazan Bayramı öncesi Nevşehir'de işletmelere yönelik gıda denetimlerinin arttırıldığını duyurdu.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, 2023 yılında Nevşehir'de kurulumu sağlanan 17 adet seradan ürün alınımına başlanıldığını bildirdi.

Siyaset

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı (KKYDP) İle İlgili YatırımcılarI Ziyaret etti.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Tarımsal Amaçlı Örgütler İçin derecelendirme başvuru sürecinin uzatıldığını bildirdi.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, TAKE (Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu