Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş Haberleri

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş haberleri ve güncel Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş gelişmeleri, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ile ilgili tüm video, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş fotoğrafları ve Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Gülşehir ve Hacıbektaş İlçelerinde Ayçiçeği ekili alanlarda incelemelerde bulundu.

Çevre

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, "Zirai mücadele ilaçlarının güvenli ve sürdürülebilir kullanımı" konusunda çiftçileri uyardı.

Genel

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ile Nevşehir Hayvan Pazarında incelemelerde bulundu.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş; “Verimli Ve Kaliteli Üretimin Artırılması Temel Hedefimiz" dedi.

Çevre

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Gülşehir İlçesi Yeşilöz Köyünde örtü altı yetiştiriciliği yapan seralarda denetimler ve incelemeler yaptı.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, ilimiz küçükbaş hayvan yetiştiricilerinden Rahmi Karataş’ın işletmesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş; "Dünya Arı Günü dolayısıyla ilimizde arıcılık yapan üreticiye arılığında ziyaret ederek Dünya...

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, il geneli yem bitkileri destekleme başvurularının devam ettiğini ve 31.12.2024 tarihinde sona...

Ekonomi

Nevşehir'de “Sığır Cinsi Hayvanları Tanımlama, Kimliklendirme ve Kayıt İşlemlerinin Yapılmasına İlişkin Protokol” çerçevesinde küpeleme işlemleri devam ediyor.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, "Nevşehir'de üzüm üreticilerinin bağ hastalık ve zararlıları ile mücadele konusunda açıklamalarda bulundu.

Çevre

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Sofular köyünde, üzüm meyvelerine verim kaybına neden olan Salkım Güvesi zararlısına karşı feromon tuzak dağıtımı yapıldı.

Ekonomi

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, sertifikalı tohum kullanım desteği için, son başvuru tarihinin 31.07.2024 olduğunu hatırlattı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu