Nevşehir Ticaret Borsası Haberleri

Nevşehir Ticaret Borsası haberleri ve güncel Nevşehir Ticaret Borsası gelişmeleri, Nevşehir Ticaret Borsası ile ilgili tüm video, Nevşehir Ticaret Borsası fotoğrafları ve Nevşehir Ticaret Borsası haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

Nevşehir Ticaret Borsası Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Havalı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Hicri Yılbaşı ve Muharrem ayı için bir kutlama mesajı yayınladı.

Genel

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Ekonomi

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Genel Sekreter Uslu Tombalak Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş’i makamında...

Genel

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, NTB Başkanı İbrahim...

Ekonomi

Ferfene Çat Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Salgın, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.

Ekonomi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) ve Ürgüp TSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ’nin...

Ekonomi

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB), 2024 Mart ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, seçim sonuçlarının ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

Yaşam

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ramazan Ayı'nın başlaması münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Ekonomi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Üyeleri TOBB Bilgilendirme Semineri'ne Katıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu