Ortahisar Haberleri

Ortahisar haberleri ve güncel Ortahisar gelişmeleri, Ortahisar ile ilgili tüm video, Ortahisar fotoğrafları ve Ortahisar haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Çevre

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan Manzara ve Kültür Parkı'nda akşam saatlerinde yangın çıktı.

Yerel

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine beldesine bağlı Ortahisar kasabasında Fatma-Yusuf Yiğitoğlu Camii altında bulunan kadın ve erkek taziye evleri açıldı.

Asayiş

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında üç şahsın üst aramasında metamfetamin ele geçirildi.

Asayiş

Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar Beldesinde faaliyet gösteren bir otele ait malzeme deposundan hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı.

Spor

Türkiye'de ilk kez düzenlenen koşu ve yamaç paraşütü disiplinlerini içeren "Hike and Fly Anatolia" müsabakaları Nevşehir'de tamamlandı.

Turizm

Türkiye'de ilk kez Kapadokya'da gerçekleştirilen Uluslararası Hike & Fly Anatolia'nın Final Etabı Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında başladı

Turizm

Ortahisar Belediyesi'nce, Kapadokya'nın başkenti olarak kabul edilen Ortahisar Beldesi'nin Cittaslow ("Sakin Şehir") başvurusu yapıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu