AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçim çalışmasını kalabalık bir yürüyüş ile tamamladı.

Nevşehir borsa kavşağında toplanan kalabalık buradan atatürk bulvarı üzerinden tahta büfelere kadar coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, İl Başknaı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başknaı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir,  meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaşların eşlik ettiği yürüyüşte AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran'a karşı sevgi seli oluştu.

Seçim sürecince büyük emek sarf eden tüm teşkilat üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden Savran," 31 Mart Pazar günü Nevşehir’i Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çok önemli bir kararın verileceğini belirterek, Allah'ın izni aziz milletimizin destek ve teveccühleri ile seçimlerden zaferle çıkacağız. Bu vesile ile 31 Mart seçimlerinin, ilimiz, ülkemiz adına birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz bir seçim olmasını diliyor, bu toprakların bir evladı olarak şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun.” dedi.

Çalışkan: "Harikasısın Nevşehir’im!"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan'da;" Bugün de bir kere daha gördük ki, Nevşehirli hemşehrilerimizin Mehmet Savran Başkana desteği tam! Yarın zafer bizim inşallah. Muhteşemsin Nevşehir"