Urgup Haberleri

urgup haberleri ve güncel urgup gelişmeleri, urgup ile ilgili tüm video, urgup fotoğrafları ve urgup haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü, 8’inci yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir ve ilçelerinde de coşkuyla gerçekleştirildi.

Özel Haber

Meryem ve Rahmi Çiğdem'in yakışıklı oğulları "İsmail Çiğdem" Bahçeli Köyü Düğün Salonunda düzenlenen görkemli sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını...

Güncel

Ürgüp Belediyesi’nin meclis toplantısında Üç güzeller mevkiine peribacaları olarak isim verilmesine ilişkin aldığı karar Ürgüp Kaymakamlığınca onaylanmadı.

Turizm

Kapadokya Alan Başkanlığı, Nevşehir'de Uçhisar, Göreme, Ortahisar ve Ürgüp’teki kaçak ve doğaya uygun olmayan yapıların yıkımına devam ediliyor.

Nevşehir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Mülki İdare Amirleri atamaları yapıldı. Nevşehir'de kimler gitti? Kimler geldi?

Turizm

Türkiye'nin En Büyük Turizm Platformu Go Türkiye, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin doğal "seyir terası" Uçhisar Kalesi'ni paylaştı!..

Genel

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, küçük yaştaki erkek kuzenini dudağından öperek TikTok hesabından paylaşan D. Ö. K. (20) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Genel

Kore Kültür Merkezi ve Kore Turizm Organizasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği ‘K-Kültür Festivali', Nevşehir’de gerçekleştirilecek.

Turizm

Nevşehir'in Göreme beldesinde ilk kez düzenlenen Marathon Des Sables (MDS) `Kapadokya Çöl Maratonu`nda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Magazin

Ünlü Master Chef Takemura’nın ustalığıyla özenle hazırlanmış tadına doyulmaz lezzetlerin bir araya geldiği Take Sushi şimdi Kapadokya'da...

Genel

Nevşehir, Avanos, Ürgüp ve Kaymaklı Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’ın heyecan dolu mücadelesini dev ekrana taşıyacak.

Nevşehir

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından "2024 Yılında Yapılacak Sıcak Asfalt Yol Programında (BSK) yer alan Çardak-Cezaevi arası yol yapım çalışmaları...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu