Halis Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak İslam aleminin kandilini kutladı.

Halis Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Uluer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Nevşehirli hemşerilerim ve tüm İslam âleminin, mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’ni tebrik ederim. Cenab-ı Allah’tan ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur ve esenlik niyaz ederken her türlü felaketlerden hepimizi korumasını dilerim.

On bir ayın sultanı Ramazan’ın habercisi olan, ‘kurtuluş’, ‘temize çıkma’ gibi anlamları içeren mübarek Berat Kandili’nin, ülke ve milletçe yaşadığımız deprem felaketinin ardından birlik ve beraberliğimize katkı sağlamasını niyaz ederim. Bu kutlu gecenin, yaşadığımız büyük afetin yaralarını hızla sarmamıza, ülkemizde ve özellikle deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın acılarının azalmasına vesile olmasını dilerim.