Hataylı Depremzedeler, "Nevşehir Ülkü Ocakları imdadımıza Hızır gibi yetişti. Ülkemizin dört bir yanından yardıma gelen tüm vatandaşlarımıza ve özellikle Nevşehir Ülkü Ocaklarına teşekkür ediyoruz” dediler.

Hataylı depremzede bir vatandaşımız "Nevşehir’li ülkücüler benim sokağıma soba getirdi"

Hatay'dan bir depremzede vatandaşımız Halk tv'ye yaptığı açıklamasında; "Biz parti falan tutmuyoruz. Şu yaşıma geldim bir oyum yok şuanda hiç dek gelmedim. Özellikle ülkücü arkadaşlara milliyetçi arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bakın Bizim sobamızı kim getirdi biliyormusunuz? Nevşehir'den ülkücü arkadaşlar getirdi. Bizim sobalarımızı. Onlara çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Nevşehir Ülkü Ocakları, Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli asrın felakati olarak değerlendirilen depremlerden hemen sonra Hatay deprem bölgesine giderek depremzede vatandaşlar için soba götürüp, çadır kurmuştu.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik'te yaptığı açıklamasında; "Halktv'de yaptığı röportajında, hakkın sesi olan abimiz her iki cihanda bol rızıklara erişesin. Her daim devletimizin, Türk milletinin, teşkilatımızın yanında ve emrindeyiz." dedi.