Nevşehir'de hiçbir protokol üyesinin yapmadığını Altınyıldız Koleji Genel Muduru Serhat İgdeci yaptı.

Altınyıldız Koleji Genel Muduru Serhat İgdeci,
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com a çiçek göndererek gazeteciler gününü kutladı.

İğdeci, Nevşehir'de görev yapan  ulusal ve yerel basın mensubu gazetecilerin, kamuoyunu bilgilendirmek ve haberdar etmek için fedakarca görevlerini ifa ettiklerini söyledi.

Basın çalışanların, görevlerini ifa ederken, haberleri doğru, tarafsız, farklı görüş ve düşünceleri objektif bir şekilde ortaya koyarak, toplumun bilgilenmesine, toplumsal barışın tesisine, huzur, güven ortamının güçlenmesine katkı sağlamaktadır diyen İğdeci, “Basın çalışanları birlik ve beraberliğimizin korunması ve kamuoyunun doğru bilgilenmesi konusunda çok önemli bir görev ifa etmektedir. Tüm çalışan gazetecilerin meslek etik ilkeleri sorumluluk bilinci içinde yayınlarını başarıyla sürdürmelerini diliyor. Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Altınyıldız Koleji Genel Muduru Serhat İgdeci, imzasıyla gönderilen ve üzerinde, “Bu özel gününüzü en içten dileklerimle kutlarım” notu yazılan çiçekler FİB Haber.Com a teslim edildi.

Değerli Müdürümüz İğdeci'ye bizleri onurlandıran ve unutmadığını gösteren çiçekleri ve temennileri için teşekkür ediyoruz.