Kışın bitmesine kısa bir zaman kala bayanların hepsi de büyük bir araştırma içine girmeye başladı. Yeni gündeme gelen birçok zayıflama ürününün yanı sıra birçokta diyet listeleri yine yerini aldı. Kışın alınan kiloları vermek için büyük çaba içine girmeye hazırlanan bayanlara yeni ve etkili bir üründen bahsetmek istiyoruz. Ürün ülkemizde kısa zamanda yayılan ve oldukça ilgi gören bir ürün olmaktadır. Ayarıca ürünün etkili bir ürün olduğu kanıtlanmış ve onaylanmıştır. Fakat şunu belirtmekte fayda var diyet destek bir ürün olmaktadır. Yani hiç diyet yapmadan kilo verilemeyeceğini bilmeyen yoktur. Eğer diyet yapıyor ve zorlanıyorsanız bu ürün tamda sizin ihtiyacınız olan bir ürün olacaktır. Ürünün ne olduğunuz ve nasıl etki ettiğini merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.
Chia ile zayıflama
chia tohumu uzun yıllardır yut dışında kullanılan ve zayıflamaya destek veren yardımcı bir ürün olmaktadır. Ürün bildiğiniz küçük tohumlar halinde satılmakta ve hem çay olarak tüketilebilinmekte hem de yemeklere karıştırılarak tüketimi mümkün olmaktadır. Ayrıca tohum ile birçok yemek ve tatlı yapabileceksiniz. Chia tohumu özellikleri olarak;
  • Antioksidan özelliğine sahip olması
  • Metabolizmayı hızlandırması
  • Tok tutuyor
  • Yağ yakıyor
  • Susatarak bol su içmenizi sağlıyor.
Sizinde anlayacağınız üzere diyet zamanı ihtiyacımız olan tüm unsurları tek olarak kendi içinde barındıran chia tohumu kullanımı da oldukça basittir. En etkili olarak kaynar suya bir yemek kaşığı chia tohumu atarak demlenmesini beklemek ılıyınca da yudum yudum içmeniz olacaktır. Fakat sadece çay olarak tüketim yapmak istemiyorsanız o zaman yemek veya salatalarınıza da karıştırabilirsiniz. Ayrıca bu tohumu tatlılarınızın tariflerine de ekleyerek daha sağlıklı hale getirebilirsiniz. chia zayıflama tarifleri arasında en popüler olanı chia yoğurt tarifidir. Bu tohumun bilinen veya kanıtlanmış olan herhangi bir yan etkisi yoktur. Ayrıca bu ürünü gıda alerjisi olan ve çölyak hastası olanlarda kullanabilirler. Protein bakımından zengin ve bol mineral içeren chia tohumu günlük vitamin ihtiyacınızı da karşılamaya destek verecektir. Kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen ve kısa etkisini kanıtlayan chia tohumu uzmanlar tarafından da tavsiye ediliyor.
Chia tohumu faydaları
Bayanlar unutmayın kilolu olmak ve zayıflayamamak bir kader olamaz. Bunu değiştirmek sizin elinizdedir. Kısa zamanda hayatınıza bir yön verebilir ve fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Ayrıca diyet yapmadan ve spor yapmadan kilo vermek imkansızdır. Fakat bunların ikisi de bazen yeterli olmayabilir. Çünkü beyin kendini yemeye alıştırmış ve başka sistemi kısa zamanda alışamayabilir. Bu yüzden diyet destek ürünleri kullanmanız gerekebilir. chia tarifleri ile sizde kendinize özel diyet yemekleri hazırlayabilirsiniz. Fakat alacağınız veya kullanmaya karar verdiğiniz ürünün sağlık koşullarına uygun olmasına ve etkisi kanıtlanmış bir ürün olmasına önem gösterin. Bu yaz kendinize bir iyilik yapın ve fit görüntünüz ile herkesi kendinize hayran bırakarak kendinize olan güveninizi geri kazanın.