AK Parti’de Nevşehir milletvekili aday adaylığı için ilk resmi başvuruyu, Serkan Vural yaptı.

AK Parti’de milletvekili aday adaylığı süreci dün başlamıştı. Dün hiç resmi başvurunun olmadığı AK Parti’de ilk resmi başvuru Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde ki görevinden istifa eden Serkan Vural’dan geldi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Vural, daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı makamında ziyaret ederek, resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Vural, aday adaylığı başvurusunu, “28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Ülkemize, milletimize ve Nevşehir'imize hayırlı olsun” duyurdu.

Aday adaylık başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan AK Parti 28. Dönem  Nevşehir Milletvekili aday adayı Serkan Vural; "Öncelikle içinde bulunduğumuz süreçte, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Dünyada benzeri olmayan bir acıyı milletçe idrak ediyor, yaraları hızla sarmanın telaşını yaşıyoruz. Bu zamanda ülkemiz adına yapılabilecek ne varsa tamamına talip olduğumuzu, taşın altına elimizi koyduğumuzu ifade etmek isterim." dedi.

Vural; "Kurulduğu günden bu yana gönül verdiğim, çalışmalarının her aşamasında ve tüm kararlarında yanında durduğum üyesi ve mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum AK Parti çatısı altında çıktığım milletvekilliği aday adalığı sürecine de inşallah yine bu düstur ile bugün 'bismillah' diyoruz. AK Partili olmanın verdiği bu sorumluluktan her zaman gurur duyduk. 

Sevdalısı olduğum memleketim Nevşehir'e ve çok kıymetli hemşehrilerime hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu mücadelede elini taşın altına koyan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Geniş bir istişare ile değerlendirmeleri yapacak olan Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünün de Türkiye Yüzyılının en önemli seçiminde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimizin tüm kurullarına kolaylıklar diliyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum." dedi.

FİB Haber.Com Gazetesi olarak bizlerde Sayın Serkan Vural'a başarılar diliyoruz.

Serkan Vural Kimdir?

Tam bir memleket sevdalısı olan Serkan Vural, söylemleri ve empati gücünün yüksek olması ile biliniyor. Uzun yıllar Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde saz ve ses sanatçısı olarak faaliyetlerde bulunan Serkan Vural, birçok kamu kurum ve kuruluşları için sanat projeleri hazırladı. Halen Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde görev yapıyor.

EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASI
28 Haziran 1978’de Ankara’da doğan ve aslen Nevşehir’in Özkonak beldesinden olan Serkan Vural, evli ve iki çocuk babasıdır.

Serkan Vural’ın sanatçı kimliğiyle ön plana çıkan çalışmalarından bazıları şöyle: 

2005 - Birleşmiş Milletler Uluslararası Barış Konferansı Nevşehir Barış Türküsü Söz ve Bestecisi

2006-2008 - Avanos Belediyesi ile Avanoslu Selahattin ve Avanos Türküleri Kitabı çalışması Nevşehir Araştırmacı 

2007 - Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Kanal Avrupa TV iş birliğiyle TV programı, Almanya Sanatçı-Sunucu

2009 - Sağlık Bakanlığı Havanı Koru Kampanyası" Harap Etti Tütün Beni" eseri, Ankara Besteci

2010 - DHMİ Genel Müdürlüğü'ne özel "Havalı Türküler" Müzik Albümü, Ankara Müzik Yönetmeni

2012 - Emniyet Genel Müdürlüğü "Beklenen Türküler" Özel Müzik Albümü, İstanbul Müzik Yönetmeni