NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı M. Arif Parmaksız ve yönetiminin oda seçimlerinin ardından Başkan Ünver’in karşısına aday çıkarma ya da çıkan adaylardan uygun bulunacak birinin desteklenmesi konusunda sözleri Ak Parti eski il başkanı Zafer İnanır’ı mı işaret ediyor?.

Yerel seçimlere 6 aydan daha az bir süre kala Nevşehir kamuoyunun konuştuğu konuların başında bu geliyor. Ancak henüz her iki taraftan da tek bir cümle sarf edilmiş değil.

Ak Parti İl Başkanlığı koltuğunda 3 yıla yakın bir süre oturan, ardından Elkatmışçı damgası yiyerek il başkanlığının ardından uzun süre siyasetten uzak kalan Ak Parti eski il başkanı Zafer İnanır bilindiği üzere son genel seçimlerde Ak Partinin milletvekili aday adayları arasında da yer almıştı.

NTSO Seçimlerinde Başkan Arif Parmaksız’ı destekleyen İnanır, seçimlerin ardından Meclis başkan yardımcılığına seçilen iki önemli siyasetçiden biri olmuştu.

Ak Parti tabanına yabancı olmayan Zafer İnanır’ın Ticaret ve Sanayi odası ve TOBB’un da desteğiyle Nevşehir belediye başkan adaylığına soyunup soyunmayacağını önümüzdeki günler gösterecek.