ATV'de yer alan haberi tepki gösteren İşbilir Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İşbilir yaptığı açıklamasında; "Kapadokya bölgesinde bir iş insanı Olarak Otellerimizle ilk günden itibaren depremzelederimiz için tam pansiyon konaklama imkanı sunmaktayız. Aynı zamanda depremzedelirimizin genel ihtiyaclarını kendi bünyemizde karşılamakta olup sağlık sorunları için de psikolojik yardım almaları konusunda uzman kişileri otelimize getirip depremzedelerimize destek vermeye çalışıyoruz." dedi.

"Türkiye için vatan için bayrak için var oluruz onun için toprak olmayada hazırız."

İşbilir Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İşbilir açıklamasının devamında; "Bizim inancımızda "Türk Evladı, Vatanı ,Bayrağı ve Milleti" için malından ziyade canını bile ortaya koyar. Dün yaşanılan bir olay bizi üzdüğü gibi tüm Kapadokya bölgesindeki turizmci vatandaşlarımızıda derinden üzmüştür.

Atv de yayınlanan haber de aslı olmayan bölgemizdeki tüm otelleri kapsayan yanlış haberin yapılması bizim gibi ince düşünüp ona göre davranan otelci kardeşlerimizi derinden üzmüştür.

Grand işbilir Hotel ve Love Bells Cappadocia Hotel olarak ilk günden bu yana otellerimizde konaklayan depremzede vatandaşlarımızdan ne ücret alınmıştır, nede talep edilmiştir. Eminim ki bölgedeki hiç bir otelde bunu talep etmemiş elinden gelenin fazlasını yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir. Hala otellerimizde depremzede vatandaşlarımız konaklamaktadır.

Türkiye tek vucüttur vatanımız için her zaman malımızla canımızla hizmet vermekten şeref duyarız." ifadelerine yer verdi.