İyi Parti Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Meral Akşener Nevşehir'de Konuştu.  İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Cumhurbaşkanı seçilir seçilmez ilk işim Suriyeli Mültecileri memleketlerine geri göndereceğim." dedi.

İyi Parti'li Cumhurbaşkanı adayı Akşener, cumhurbaşkanı seçilirse hem tarımda hem hayvancılıkta hem de sanayide üretim ekonomisini ön plana çıkaracaklarını anlatarak, yeni fabrikalar açacağız" dedi. Akşener, Şu anda hayvan ithalatı almış başını gidiyor. Amerikan çiftçisi mazotu kaça kullanıyorsa siz de o fiyata kullanacaksınız." ifadelerini kullandı. 

Akşener; "Yapacakları çalışmalar için yeni kaynak nereden bulacaksınız diyenlere cevap olarak önce Suriyelerileri ülkelerine göndereceğim, TRT'yi de satacağım" dedi.

Miting alanındaki bayanlardan yaklaşık 50 ye yakın tülbent ve yemenileri hediye olarak kabul eden Akşener, konuşmasının ardından İYİ Parti Nevşehir Milletvekili adaylarını sahnede tanıttı.

Meral Akşener Nevşehir Mitingine CHP, SP Ve DP'lilerde Katıldı. CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, SP İl Başkanı Ali Doğan Simit ve DP İl Başkanı Murat Kul ile CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Faruk Sarıaslan ve yöneticiler yer aldı.

Haber: Mustafa Ferveren