Nevşehir'in yerli markası İtimat Et Galerisi'nden yılların tecrübesine yakışan bir ürünü daha. İtimat Et Galerisi, hayvansal ürün çeşitleri içerisine Yüksek protein ve yağ oranı ile Jersey Süt ürünlerini de ekleyerek ürün yelpazesini genişletti.

Jersey sütü Nevşehir'de sadece İtimat Et Galerisi'nde...

Herzaman doğal ve katkısız ürün arayışında olan İtimat Et Galerisi sağlıklı gıda ürünlerini Nevşehir halkıyla buluşturma devam ediyor. Yüksek besini ile faydaları saymakla bitmeyen Jersey süt ve süt ürünleri artık Nevşehir'de...

Sağlıkla beslenin, lezzetli ve doğal süt deneyimini yaşayın... 

Dünya'nın en kaliteli sütü olan "Jersey süt ve süt ürünleri" Nevşehir'de ilk ve tek İtimat Et Galerisi'nde satışları başladı. Tamamen doğal Jersey Süt ürünleri arasında pastorize süt, kefir, peynir yoğurt, tereyağ da bulunuyor.

Yüzde yüz A2 süt veren özel Jersey ırkı ineklerin zengin sütünün besin değeri çok yüksek. Diğer sütlere göre yüksek enerji sağlayan Jersey sütünde yağda ve suda eriyen vitaminlerin hepsi bulunur. 

Yoğurdu ayrı peyniri ayrı lezzet! Tüm dünya bu sütün peşinde...

İtimat Et Galerisi'ne gelerek Nevşehir'de ilk kez Jersey sütünden satın alan vatandaşlar, diğer sütlerden farklı olduğunu görünce daha çok ilgi göstermeye başladı. Bu sütün özelliği yağ, protein ve kuru madde oranının diğer sütlere göre daha yüksek olmasıdır. Ayrıca sütün içerisindeki Laktoz denilen şekerin sindirimi kolaydır. Sütlerde iki çeşit protein bulunuyor. 'Jersey' ırkı sütte de insan sağlığına daha uyumlu olan protein "a²" üretiliyor. Şifa deposu 'Jersey' süt ve süt ürünlerine sofranızda yer açın!

Leziz, doğal ve sağlıklı bu sütü mutlaka tatmalısınız... 

Jersey sütü nedir?

Jersey sütü, safkan Jersey ineklerinden elde edilen bir süttür. Kremsi tadı ve dokusuyla bilinen Jersey sütü, zengin lezzeti seven süt içicileri arasında favori bir üründür. Jersey sütü sizin için iyi mi Jersey inekleri saf, besleyici ve sağlık faydaları ile dolu süt üretir. Yağ, protein ve kalsiyum bakımından zengin ve kaliteli bir süt türüdür.

Jersey inekleri doğal olarak yüksek kalsiyum içeriğine sahip süt üreterek kemiklerin güçlenmesine ve çocuklarda kemik gelişiminin desteklenmesine yardımcı olur. Jersey sütü ayrıca kalsiyum emilimini artırmada önemli bir faktör olan D vitaminini yüksek oranda içerir.

Jersey Sütün İnanılmaz Faydaları:

  • Bağışıklığı güçlendirir; Kış aylarında bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla artış gösteren üst solunum yolu enfeksiyonların da koruyucu kalkan oluşturuyor.

  • Kemik kaybını önler; Jersey sütü, içerdiği kalsiyum oranı ile de diğer cinslerden elde edilen süte oranla (bir bardak da) %15% ila %18  oranında daha fazla kalsiyum içerir.

  • Uçuk gelişimini engeller; A vitamini ile bağışıklık sistemini iyileştiriyor, cildi parlatıyor, Riboflavin yani B2 vitamini ile yiyecekleri enerjiye çeviriyor ve ağız çevresinde uçuk gelişimini önlüyor
  • Beyin gelişimini destekler; İçeriğindeki Çinko, iyot, B2, B6, B12 vitaminleri ve araşidonik asit, linoleik asit gibi esansiyel yağ asitleri içeriği ile beyin ve zeka…
  • Kalbi korur; Sütün içerisinde kan basıncını düşürebilen protein, kalsiyum, fosfor gibi vücut için önemli besin öğeleri bulunuyor.
  • Uyku kalitesini arttırır; Sütteki melatonin triptofan, B6, B12 vitamini içeren temel besin kaynakları ise uyku kalitesini artırıyor

En doğal en taze ve en lezzetli...

  • Kırmızı Et ve tavuk çeşitlerimizle ete dair her şey...
  • Koyun yoğurdumuz gelmiştir

  • İlikli kemik suyumuz bulunmaktadır.

  • Gıda ve Üretim İzin Belgeli, %100 Dana Etinden özenle üretilen, Ev Yapımı Tadında Doğal Sucuklar... 

İtimat Et Galerisi Kocaçay Şubesi

Kocaçay Şube : Güzelyurt Mahallesi, Vefa Küçük Caddesi 230. Sk. No:1 Merkez/Nevşehir

Kocaçay Şube : 0 (384) 214 28 28

iNSTAGRAM: itimatetgalerisi

WEB: www.itimatetgalerisi.com

Ürünlerimizin lezzetini bir kere tadan asla vazgeçemiyor.