TÜRSAB Fuarcılık ve İZFAŞ tarafından, TÜRSAB ve İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle organize edilen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi, bu yıl 16. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda Nevşehir Kapadokya Bölgesinin turizm değerleri, tarihi ve doğal güzellikleri İzmir’de tanıtılıyor.

Kapadokya'nın tüm güzellikleri 16. Travel Turkey Fuarı nda tanıtılıyor.

Nevşehir Valiliği öncülüğünde, KAPHİB (Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği) koordinatörlüğünde 8-10 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Travel Turkey İzmir Fuarına, Nevşehir, Ürgüp, Uçhisar Belediyeleri ile Kapadokya alan Başkanlığı ve KAPHİB olmak üzere 5 kurum katılım sağlıyor.

Fuarın ilk gününde Ürgüp standı katılımcıların ilgi odağı oldu. 

Gaziemir ilçesinde bulunan yeni fuar kompleksinde gerçekleştirilen, uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri 3 gün süresince ağırlayacak olan fuarda, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin sahip olduğu zenginliklerin etkin bir biçimde tanıtımı yapılacak. 

KAP-HİB Müdürü Levent Ak, " Türkiye'nin yanı sıra değişik ülkelerin ve bölgelerin de turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuarın Nevşehir standında Kapadokya’ya ait tarihi, kültürel ve doğal güzellikler ile yöresel el sanatlarımız görsel ve yazılı materyallerle tanıtılacak, standa gelen misafirlerimize yöresel yiyecek ve içeceklerimizden oluşan ikramlar sunulacaktır. Bu önemli fuara İzmir'de yaşayan bütün Nevşehirli hemşehrilerimiz ve sektör temsilcilerimizi bekliyoruz" dedi.

TTI İzmir Fuarı, 10 Aralık Cumartesi gününe kadar sürecek. TTI Outdoor Fuarı ise 11 Aralık Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.