"Kavak'ın Yiğit Başkanı Var..."

Kavak Belediyesi Eski Kavak mezarlığını temizleyerek ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları yapılıyor ...
Kurban Bayramı ve kış öncesinde Ölüsüne faydası olmayanın dirisine hiç faydası olmaz zihniyetinden yola çıkan Kavak Belediyesi vatandaşların Mezarlık ziyareti öncesi başlattığı temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Çalışmaların Bayrama kadar yetiştirileceğini söyleyen Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit,Kavaklı hemşerilerimizin daha sağlıklı ortamda Mezar ziyaretlerini yapmaları için temizlik ve çevre düzenleme için hazırlıklarımız sürüyor dedi.

Bayrama kadar bu çalışmaların tammalanacağını söyleyen Başkan Yiğit,yine Kasabamızın muhtelif sokaklarınıda asfaltladık. Çok şükür kasabamız Kavak'ta suyundan kanalizasyonuna kadar yaklaşık yüz yıllık tüm alt yapısını tamamen bitirmiş bulunuyoruz.

Alt yapı sorunu tamamlanan beldemizde Sanata dönüşen Taşçılık işçiliğimiz ve Doğal Kaya Depoculuğu ile elhamdulillah yüzler artık gülüyor. Kasabamız yolları için Bordür ve kaldırım taşları alınarak Kasabamızın güzelleşmesi içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz...

Allah Nasip ederse Alt yapısı tamamıyla bitirilen Kavak ta  Bundan sonra her şey yer üstünde ki çalışmalara gebe...

AK Parti Grup toplantısıyla yeniden yuvaya dönen ve Çıraklık kalfalık dönemindeki üstün başarılarını şimdi Ustalık dönemine taşımaya hazırlanan taraflı tarafsız herkesimin büyük sevgi ve saygınlığını kazanan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Kavak kasabası Halkının teveccühleriyle yeniden aday adaylığına hazırlanıyor...