Nevşehir'de Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nin seçim kampanyası kapsamında, Halit Elma'nın başkan adayı olarak gösterildiği Kaymaklı beldesinde coşku dolu bir törenle seçim ofisi açıldı.

Açılışa Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, İl Başkanı Ali Kemikkıran, ilçe ve belde teşkilatının yanı sıra mevcut belediye başkanları ve Kaymaklılı çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan AK Parti Kaymaklı seçim ofisi açılış programı protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Bu etkinlikte yapılan konuşmalarda, beldeye sunulan hizmet ve projelerin üzerine daha fazlasını eklemek için Halit Elma liderliğinde çalışacaklarının altı çizildi. Parti temsilcileri, adayın seçilmesi halinde söz verdikleri hizmet ve eserlerin beldede hayata geçirileceğini belirtti.

Vatandaşlar ise seçim ofisinin açılmasıyla birlikte Başkan adayı Halit Elma'ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Seçim ofisi açılışına katılan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider;  "AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Süleyman Özgün, İl Başkanımız Ali Kemikkıran ,İl teşkilatımızın kıymetli üyeleri ile Kaymaklı Beldemizin seçim bürosu açılışına katıldık. Kaymaklı çok candan, Kaymaklı çok heyecanlı, Kaymaklı hazır ve kararlı..." dedi.

HALİT ELMA; “KAYMAKLI'IMIZI ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL YAPACAĞIZ”

Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Halit Elma da şunları kaydetti;

“Öncelikle katılımları için Değerli Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider'e, Milletvekilimiz Sayın Süleyman Özgün'e, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a ve sevdalısı ve her daim emrinde olduğum Kaymaklılı hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Şunuda özellikle ifade etmek istiyorum ki Kaymaklı kasabamız eskisinden çok daha iyi olacak. Daha önce''Biz yaptık yine biz yapacağız'' Kasabamız için yapılması gereken ne varsa bunları sizlerin desteği olduğu müddetçe bu sevginiz devam ettiği müddetçe Kaymaklı'ımızı eskisinden daha güzel yapmak için gece gündüz çalışacağız. Ne eksiğimiz varsa bu kabulümüz bunu beraber birlikte gece gündüz çalışacağız. Daha önceki rakamları daha da yukarı çıkarma adına yoğun çalışma neticesinde karşılık alacağımızı da düşünüyoruz. Aday gösterildiğimiz günden bugüne kadar hep sahadayız. Vatandaşlarımızın partimize ve şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve alaka çok çok güzel. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Kaymaklı olarak bu seçimde büyük bir rekorla alacağız. Hazırız ve kararlıyız” dedi.