Erciyes 7. Uluslararası Engelliler Kar Festivali hafta sonu yapıldı. Yurt içi ve yurtdışından çok sayıda görme, işitme ve bedensel engelli festivale katıldı. 
“Erciyes İçin Engel Yok” sloganıyla yapılan festivalin ikinci gününe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı. Başkan Çelik, Erciyes’te engellerin kaldırıldığını vurgulamak için konuşmasında “Engelsizler” ifadesini kullandı. 
Ulusal ve Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan Erciyes’te her hafta birkaç etkinlik bir arada yapılıyor. Erciyes bu hafta da Türkiye genelinden ve yurt dışından engellileri bir araya getirdi.
Engelli fertlerin sosyal alanda kendilerini daha rahat hissedebilmeleri, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde rol üstlenmelerini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen festivalin ikinci gününe Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de iştirak ederek engellilerle bir araya geldi.
Erciyes’e eşi İkbal Çelik ile birlikte çıkan Başkan Çelik, hafta sonu Erciyes’in tadını çıkaran vatandaşlarla tanıştı ve sohbet etti. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çelik, bir ara iki çocukla birlikte küçük bir kardan adam yaptı. Başkan Çelik, Erciyes’teki gezisi sırasında telefonla Hollanda’daki hemşehrilerimiz ile de görüştü. Telefonla yapılan canlı yayına katılan Başkan Çelik, tüm hemşehrilerimize selam söyledi.
Erciyes’te engelliler festivalinin yanı sıra Üniversitelerarası Kar Voleybolu Turnuvası da gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, turnuva için gelen sporcularla bir süre sohbet etti ve karşılaşmayı izledi.