MHP'nin Antalya'da düzenlendiği "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na katıldıktan sonra Nevşehir dönüş yolunda kaza geçiren Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç kaza sonrası yaptığı açıklamada; "Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız" dedi.

Her iki Başkanında sağlık durumları iyi...

Kaza sonrası Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında;  'Kıymetli hemşehrilerim Antalya Nevşehir yolunda bir trafik kazası geçirdiğimiz doğrudur. Nevşehir'den MHP'li Belediye Başkanı arkadaşlarımızla birlikte MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Başkanlığında MHP'li 235 belediyenin katılımıyla Antalya'da düzenlenen "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na katıldık.

Kavak Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı ile birlikte kullandığım 50 KB 002 plakalı makam aracımızla Nevşehir dönüş yolunda Akseki'ye 30-40 kilometre kala aşırı yağışla birlikte kayganlaşan yolda tek taraflı kaza geçirdik. Benimde, Feridun Başkanımda çok şükür sağlık durumumuz iyi, endişelenecek bir durum yok. Hastanede tedbir amaçlı kontrollerden sonra taburcu olup, Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz'ın davetiyle kendileriyle bir araya geleceğiz.  Arayan, soran herkese çok teşekkür ederim' ifadelerini kullandı. 

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'da yaptığı açıklamasında: "Antalya'dan Nevşehir'e dönüş sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir'in sevilen iki değerli Belediye Başkanı Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'ya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.