Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup sezonun ilk maçında Aksaray temsilcisi 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşan Nevşehir temsilcimiz Kapadokya Göremespor, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Konuk 68 Aksaray Belediyespor ise zorda olsa bu maçı kazanarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.  

Nevşehir Gazi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ankara bölgesinden Tugba Üçüncü, Selçuk Gökgöz ve Türker Özer hakem üçlüsü yönetti. Kapadokya Göremespor rakibi karşısına Kalede Ali, Defansta İsmail, Koray, Beytullah, Cüneyt, Orta sahada Serhat Hakan, Selim, Yasin ve Delil Forvette ise Mamadou ilk on biriyle çıktı.

Sağlık Olsun!!!

İlk yarısı maça hızlı başlayan ve karşılaşmaya ağırlığını koyan ekibimiz Kapadokya Göremespor, bir çok gol pozisyonlarından yararlanamazken aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın genelinde defansımız ve orta sahamız güzel bir oyun sergilerken ilerde ise etkisiz kaldık. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erecek diye düşünürken karşılaşmanın 44. Dakikasında rakip Aksaray'ın ilk yarı boyunca geliştirdiği ilk ve tek atağında Abdullah'ın ayağından bulduğu golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu golle sona ererken İkinci yarıyada daha istekli ve arzulu başlayan ekibimiz Kapadokya Göremespor son vuruşlarda başarılı olamayınca adığı golüde bir türlü bulamadı. Maçın son bölümünde 85.Dakikada kazandığı köşe vuruşundan Cüneyt'in golü ile durumu 2-0 a getirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde Kapadokya Göremespor'un baskısı gol getirmedi ve karşılaşma 2-0 sona erdi. Maçta yan hakemlerin yanlış kararları damga vurdu.

Ekibimiz Kapadokya Göremespor önümüzdeki hafta İçelspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Teşekkürler Kapadokya Göremespor...

Bal ligi temsilcimiz Kapadokya Göremesporlu futbolcularımızı, Teknik heyetimizi, Yönetimimizi ve büyük taraftarlarımıza sağlık olsun diyor, daha ligin başındayız bu maçı biran önce unutup önümüzdeki haftalarda oynanacak olan karşılaşmalara yoğunlaşmıyız. Güzel futbolu için Kapadokya Gööremespor'u tebrik ediyoruz.

Haber:Mustafa Ferveren