MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Avanos pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Baba ocağı Avanos ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedefleri ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna desteklerini isteyen Kılıç'a Avanos ziyaretlerinde MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, il yönetimi ,Avanos ilçe Başkanı Murat Öztürk, il Genel meclis üyesi Alpaslan Kaygısız eşlik etti.

Kılıç;  "Omuz Omuza” diyerek çıktık yola, diz kırıp vermeyiz mola!"

MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; " Avanos Pazarında MHP Nevşehir İl Başkanımız Adnan Doğu, MHP Avanos İlçe Başkanımız Murat Öztürk ve teşkilatımızla birlikte esnafımız ve vatandaşlarımızla sohbet edip hem MHP’mize verdikleri destek için teşekkür ettik, hem de 28 Mayıs’ta bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedik" dedi.

Kılıç, “Esnafımız her sabah ‘Bismillah’ diyerek dükkanını açıp ‘Elhamdülillah’ diyerek dükkanını kapatan kanaat erleridir.  Bizim kültürümüzde esnaf ve sanatkâr sadece ticaret erbabı ve malı alıp satan tüccar değildir. Bizde esnaf tüm vasıflarının ötesinde öncelikle ahidir, yani kardeştir. Kardeşlerimin gönüllerine girmeye geldim” cümlelerine yer verdi.

Kılıç: "Yeni Yüzyıl, Yeni Türkiye İçin Omuz Omuza!

28 Mayıs 2023 günü Cumhur İttifakı’nın galibiyetini taçlandırmak adına Avanolsu hemşehrilerinden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyen Kılıç. "Avanos’umuzda esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edip, 14 Mayıs 2023 seçimlerindeki destekleri için teşekkür ettik, 28 Mayıs 2023 için bir daha akitleştik.  İnşallah sizlerin güçlü desteğiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. 29 Mayıs’ta  güçlü Türkiye’ye uyanacağız.” şeklinde konuştu.“