MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, hayvan pazarında bir hayvan yetiştiricisi ile vatandaş arasındaki kurban pazarlığında arabulucu oldu.

MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç,  Kurban Bayramı öncesinde ziyaret ettiği Nevşehir hayvan pazarında hem sorunları dinledi hem de bir hayvan yetiştiricisi ile vatandaş arasındaki kurban pazarlığında ’arabulucu’ oldu.

Pazar ziyareti sırasında bir besici ile kurbanlık alan bir vatandaş arasındaki pazarlığa da şahit olan Kılıç, devreye girerek iki tarafı da mutlu edecek fiyatta buluşulmasını sağladı. Kılıç, alıcı ile satıcının ellerini birleştirerek iki tarafı da mutlu eden fiyattan kurbanlığın satışını sağladı.

Alıcı ile satıcının ellerini birleştiren Milletvekili Kılıç, kurbanlığın satışını gerçekleştirirken o anlar da renkli görüntüler oluştu.

Kurban Bayramı'nın rahmet, bereket ve paylaşmak olduğunu ifade eden Milletvekili Kılıç, "Kurban pazarında esnaf ve hemşehrilerimizle hasbihal edip, hayır ve bereket dileklerinde bulunduk. Gelmişken pazarlıklara aracılık etmeyi de ihmal etmedik" dedi.

Milletvekili Kılıç, Nevşehir Hayvan Pazarı'nı ziyaret etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık hayvan yetiştiricileriyle bir araya geldi. MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç ve partililerle birlikte pazarı gezen Kılıç, üreticilerle ve Kurban Bayramı öncesi kurbanlık almaya gelen vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

Kılıç; "Yüce Allah, keseceğimiz kurbanları katında kabul eylesin." dedi.