MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 28. dönem Nevşehir milletvekili adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, 25 Nisanda Nevşehir Milli İrade Caddesinde Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de teşrif ederek bir konuşma yaptığı miting hakkında şunları söyledi:

“Mitingler siyasi partilerin toyudur. Biz de toyumuzu 25 Nisanda Nevşehir Milli İrade Caddesinde yaptık. Toyumuza teşrif ederek konuşmalarıyla ve direktifleriyle bizlere destek veren Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı arzediyorum. Ayrıca Divan Üyelerimize, Milletvekillerimize, MYK üyelerimize ve akın akın toyumuza katılarak bizlere destek veren tüm Nevşehirli hemşehrilerimize ve Cumhur İttifakının bileşenlerinden AK Partinin başta il başkanı olmak üzere katılım sağlayan milletvekili ve adaylarına teşekkür ediyorum.

Mitingler zor organizasyonlardır. Bir mitingin hazırlanmasının ardında pek çok insanın emeği ve desteği vardır. Nevşehir mitingimizin hazırlanmasında emeği geçen teşkilatımıza, Ülkü Ocaklarımıza, güvenlik görevlilerine de minnettarız. Toyumuza katılan başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm misafirlerimiz baş tacımızdır.

Bu yıl yaşadığımız Maraş merkezli acı depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın aziz hatırasına ithafen müzik çalınmadan, daha düşük profilde yapılan mitingimizde Sayın Genel Başkanımızın ilimizi ziyaretleri ve kendileriyle aynı ortamda bulunmanın mutluluğu bizleri coşturdu. Konuşmalarını can kulağıyla dinledik. Bu coşku MHP’nin gücünü bir kez daha gösterdi. Dosta güven, düşmana korku saldı. Bütün miting boyunca coşkusunu belli eden vatandaşlarımız bir anlamda yaklaşan seçimlerde MHP nin alacağı başarılı sonuçların da işaret fişeğini çaktılar.

Nevşehirli hemşehrilerimizin gösterdiği bu ilgi ve coşkunun seçim sonuçlarına da yansıyacağına gönülden inanıyorum. Nevşehirliler bu mitingle Ankara’ya MHP den temsilcilerini yollayacaklarını gösterdiler.