CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 26 Nisan Çarşamba günü Millet Buluşması Mitingi için Nevşehirlilerle bir araya gelecek. 

Kılıçdaroğlu 26 Nisan'da Nevşehir’e geliyor

20 günde 40 açık hava toplantısı düzenleyecek olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Nisan Çarşamba günü geleceği Nevşehir'de miting yapacak.

 Nevşehir'e ilk defa bir Cumhurbaşkanı adayı olarak gelecek olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Nevşehir’de miting yapacak.

Seçim çalışmaları kapsamında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Nisan 2023 Çarşamba günü Nevşehir'e geleceği bildirildi.

Ay sonuna kadar hazırlanan taslak programa göre Kılıçdaroğlu, Kars – Uşak, Ordu – Burdur, Van – Nevşehir, Balıkesir – Tekirdağ, Adana – Kocaeli, Kayseri – Amasya, Muğla – İzmir’e gidecek. Mayıs ayı başındaki iki hafta boyunca da aynı tempoda çalışmalar sürecek. Taslak programa göre Kılıçdaroğlu 20 günde yaklaşık 40 kenti ziyaret etmiş olacak. Kılıçdaroğlu’nun kampanyası süresince tüm programlarına, İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarının birlikte ya da ayrı ayrı da eşlik edeceği kaydediliyor.

CHP Genel Başkanı Ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İl Ziyaretleri Taslak Programı

26 Nisan 2023
VAN - NEVŞEHİR

29 Nisan 2023
KAYSERİ - OSMANİYE

4 Mayıs 2023
NİĞDE - DENİZLİ

11 Mayıs 2023
SİVAS - ADANA