MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanı Ali Akkoç ve beraberindeki heyet Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Gülşehirli hemşehrilerimizin teveccühüyle Gülşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Erkan Çiftci’ye heyetimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. MHP’nin “Üretken Belediyecilik Vizyonu” ışığında Gülşehir’imize güzel ve kalıcı eserler bırakmak için canla başla çalışıyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci'de; "MHP Grup Başkanvekili Nevşehir Milletvekilimiz,Prof. Dr. Filiz KILIÇ, MHP İl Başkanımız Ali Akkoç, MHP İlçe Başkanımız Yasin Dalkılıç, MHP Önceki Dönem İl Başkanımız Adnan Doğu ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.İlçemiz ile ilgili gerçekleştireceğimiz hizmetler için istişarede bulunduk. İlçe Kaymakamımız Sn. Salih Gültekin ve NAV Müdürü Serdar Yılmaz’ı da ziyaret ettik.Sayın Milletvekilimiz, Filiz KILIÇ’a destekleri için minnettarız." dedi.

Heyetin Sonraki Adresi Gülşehir Kaymakamlığı Oldu

Gülşehir Kaymakamlığı görevine atanan Salih Gültekin’i MHP Nevşehir İl Başkanımız Ali Akkoç, Önceki Dönem MHP Nevşehir İl Başkanımız Adnan Doğu, İl Yönetimimiz, MHP Gülşehir İlçe Başkanımız Yasin Dalkılıç ve Gülşehir Belediye Başkanımız Erkan Çiftci ile birlikte ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik." dedi.

Editör: İbrahim UYSAL