Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, deprem bölgesinden Nevşehir'e gelen eğitimcileri konakladıkları otelde ziyaret etti.  

Bölgenin en fazla yerli ve yabancı turist ağırlayan turistik merkezi Göreme kasabasında Belediye Başkanı Ömer Eren ile birlikte bir turistik tesiste konaklayan depremzedeleri ziyaret eden Kılıç, önceki gün Nevşehir'deki KYK yurtlarındaki izlenimlerini de anlattı.  

Kılıç, "Deprem nedeniyle ilimiz Nevşehir'e gelen aileleri konakladıkları KYK yurtlarında ziyaret etti. Kendilerine Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin selamlarını da ilettim. Kimse geri gitmek istemiyor. Galiba yaşadıkları şoktan olsa gerek. Umarım ülke olarak yaşadığımız bu deprem ile ilgili ortaya çıkan sorunları el birliğiyle atlatırız" diye konuştu.  

Nevşehirim ile Nevşehir’li olmamla Kıvanç duyuyorum

Kılıç; "Yaralarımızı beraberce, sevgiyle, devletimiz ve milletimizle birlikte saracağız. Ailelerimize, çocuklarımıza velhasıl insanımıza gönlünü açan siz Hemşehrilerimle; Misafirperverliğini ortaya koyduğunu gördüğüm ve şahit olduğumuz Nevşehirim ile Nevşehir’li olmamla Kıvanç duyuyorum" dedi.