Seçim çalışmaları kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Turan Balak, Türk Kızılay Nevşehir Şubesini ziyaret ederek, Başkan Ercan Civelek ile bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Turan Balak, asrın felaketi deprem bölgesinde yaraların sarılması için özveriyle, büyük bir mücadele örneği sergileyen Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve nezdinde Kızılay gönüllülerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşılamayacak hiçbir zorluk olmadığını ifade etti.

Ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler veren Şube Başkanı Ercan Civelek, Türk Kızılayı’nın her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu söyledi.

Türk Kızılay’ının tüm toplumu kucaklayan ve tüm toplumun kucakladığı, ulusal ve uluslararası düzeyde saygınlığını ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren bir insani yardım kuruluşu olduğunu belirten Civelek, bağışçıların sayesinde gerek Nevşehir’de kiihtiyaç sahiplerine gerekse misafir depremzede ailelere destek verdiklerini ifade etti.

Türk Kızılay’ının Türkiye genelinde ve dünyada yaptığı proje ve çalışmaları büyük takdirle karşıladığını kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Turan Balak, ise, Kızılay Nevşehir Şubesi’ne de çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Şube Başkanı Civelek'te;  "Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sayın Turan Balak'a çıkmış olduğu bu güzel yolda kendisine başarılar diliyor, Seçimlerin Şehrimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.