Konya'nın benzersiz lezzetlerini Nevşehir'e taşıyan Konyalı Ömer Usta Restaurant ikinci şubesini 2000 Evler de açtı.Konyalı Ömer Usta nın eşsiz Pideleri ve çeşitleri Nevşehir halkından büyük ilgi görüyor….
Konya'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin yemek tercihlerinde yöresel tatlar ilk sırada. Misafirler, Peribacaları ile özdeşleşen Kapadokya ile bütünleşen ilimiz Nevşehir e gelen yerli yabancı turistler ve Nevşehir Üniversite öğrencileri Konyalı Ömer Usta da 'etli ekmeğin' tadına bakmadan ayrılmıyor. Etli ekmek şuan Nevşehir de en çok tercih edilen yemek olurken, ikinci sırada fırın kebabı yer alıyor.
 
6 Yıldır ilimiz Nevşehir de faaliyet gösteren gerek esnaflık zihniyetindeki başarısı,gerekse Sağlıklı organik ve hijyenik lezzetleri müşterileriyle buluşturan Konyalı Ömer Usta bu büyük başarısı ve bu başarını hikayesi damak tadında gizli…
 
Gelmeden görmeden tadmadan karar vermeyin…
 
Peynirli,Kuşbaşılı,Kıymalı,Kaşarlı,sucuklu,Karışık,Mevlana ve Bıçak arası çeşitleriyle özel unlardan yapılan ve tamamında kuzu eti kullanılan Konyalı Ömer Usta damak tadına Bol yeşillik garnitürü ve Yayıkta Ayranı şalgam suyuyla adeta yemede yanında yat diyerek keyifli Yemek kültürünü Nevşehirlilere yaşatıyor.
Konyalı Ömer Usta 2000 Evler Şubesinin Açılış Video görüntülerini izlemek için Aşağıdaki linki tıklayınız.
İritbat Tel: 0 384 214 12 00 
Adres: Emek Mah.Damat İbrahim Paşa Bulvarı. 49/A ( İtfaiye yolu üzeri) NEVŞEHİR