Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, partisinin Belediye Başkan adayı Celalettin Güven'e destek vermek için Kozaklı İlçesine çıkarma yaptı.

Partililer ve vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan MHP Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, beraberinde MHP Kozaklı İlçe Başkanı Canip Yüksel ve Kozaklı Belediye Başkan Adayı Celalettin Güven ile birlikte ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Celalettin Güven: ''Evet dostlar... Nerede kalmıştık'' 

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere artık sayılı günler kala sahaya inen Kozaklı Belediye Başkan adayı Celalettin Güven, MHP Milletvekili Prof. Dr. Filiz ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği ilçe esnaflarıyla hem sohbet ederek hal-hatır sordu, hem de sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.

Her gittiği yerde sevgi gösterleriyle karşılanan MHP Adayı Celalettin Güven, gösterilen ilgiye teşekkür ederken, 31 Mart'ta Kozaklı'yı yeniden MHP Belediyeciliği ile buluşturacaklarını ve Kozaklı'mız Anadolu'nun parmakla gösterilen ilçesi olacak” dedi.

Güven: "Köy köy, mahalle mahalle gezdiğim, ayak basmadık yer bırakmadığım, kentlisinden köylüsüne, yaşlısından gencine, çiftçisinden esnafına tüm halkımıza her şekilde dokunduğum, evim-yuvam, nefes aldığım yer Kozaklı…

Bu kadim toprakların bir evladı olarak bugün, bu terbiye, kültür ve emeklerin sonucu olarak Kozaklı Belediye Başkan adaylığı için ikinci kez karşınızdayım. Görüştüğüm, konuştuğum, dokunduğum Kozaklılı hemşehrilerimin, dost ve arkadaşlarımın verdiğimiz emekler ve gösterdiğimiz çabalar için tebrik ve takdirlerini almak; benim için çok onur ve gurur verici. Bu beklentilere karşılık vermek, siz dostlarıma hemşerilerime layık olabilmek çok önemli. Mahçup olmadan bu kültür, prensip ve ilkeler ışığında bölmeden ayrıştırmadan birlik ve beraberlikle Canla başla diyerek Kozaklı ve halkımız için azimle çalışmak her zaman düsturum olacaktır. Allah çıktığımız bu yüce yolda bizleri sizlere karşı mahçup etmesin." dedi.

MHP Adayı Celalettin Güven, "Bugün bizlere seçim sürecinde destek vermek ve halkımızla kucaklaşmak için ilçemizi teşrif eden Nevşehir Milletvekilimiz ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız, Prof. Dr. Sayın Filiz Kılıç'a da şahsım partim ve ilçem adına teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Kozaklı'mıza çok güzel hizmetler yapacak eserler kazandıracağız" dedi.

Kılıç: "Kozaklı'yı Sağlık Turizminin Başkenti Yapacağız!"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ta; "Sizler bizlere inanın, Celalettin Başkanımıza GÜVEN'in. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Jeotermal kaplıcalarıyla ünlü şifa kapısı Kozaklı ilçemiz için canla başla çalışıyoruz. Allah nasip ederse, Kozaklı ilçemizi Sağlık turizminin başkenti yapacağız! Görüyoruz ki, Kozaklı MHP diyor, Üç Hilal’de birleşiyor. Azmine, kararlılığına ve heyecanına teşekkürler Kozaklı! 31 Mart’ta MHP ile Kozaklı kazanacak." dedi.