Kozaklı Haberleri

Kozaklı haberleri ve güncel Kozaklı gelişmeleri, Kozaklı ile ilgili tüm video, Kozaklı fotoğrafları ve Kozaklı haberleri FİB HABER, Nevşehir Haberleri sitemizde


Genel

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü, 8’inci yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir ve ilçelerinde de coşkuyla gerçekleştirildi.

Çevre

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Karahasanlı köyünde buğday ekili tarlada çıkan yangında 100 dekar alan zarar gördü

Yerel

Kozaklı Belediye Başkanı Sefer Neslihanoğlu, Akpınar ve Gerce köyleri bölgesinde yaşanan su sıkıntısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaşam

Tatili, seven emekliler, Kapadokya'nın şifa kapısı Nevşehir'in jeotermal kaplıcaları ile ünlü Kozaklı ilçesinde ki KYK yurtlarında ücretsiz tatil yapabilecek.

Yerel

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Çayiçi, Küllüce, Yassıca, Medetsiz, Belekli ve Kalecik köylerinde grup yolları genişletme ve asfaltlama çalışmaları başladı.

Genel

Nevşehir'in Kozaklı ilçesi ile Topaklı köyü yolu arasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği mikser aracı devrildi.

Siyaset

AK Parti Nevşehir'de ikisi ilçe ve dördü belde olmak üzere değişime giderek 6 mevcut Belediye başkanlarını aday göstermedi!

Siyaset

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'nin Nevşehir ilçe ve beldelerindeki belediye başkan adayları belli oldu. İşte, sıralı...

Siyaset

İYİ Parti 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Nevşehirli Cengiz Topel Yıldırım'ı aday...

Eğitim

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde uzun süren çabaların meyvesi olarak hizmete giren kız öğrenci yurdu öğrenci kabulüne başladı,

Yerel

Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Aşkar ve Okul Müdürleri, Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu'na eğitime destekleri için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Güncel

Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Büyükyağlı ile Küçükyağlı köylerinde yaşanan yol sorunu yeni yapılan hemzemin geçit ile çözüme kavuşturuldu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu