NEVŞEHİR (Kozaklı) – Derinkuyu’daki seçim bürosu saldırıya uğrayan CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Sabah saatlerinde Kozaklı’ya gelen Tekiner, ikinci sıra adayı Cuma Yorgancı, İl Başkanı Kamil Gülmez ve Kozaklı İlçe Başkanı Ahmet Kaya ile Kadın ve Gençlik Kollarından oluşan kalabalık bir heyetle esnaf ve sanayi sitesini ziyaret etti.

 

TEKİNER’İN MORALİ YÜKSEK

Büyük bir ilgiyle karşılanan Tekiner’in gece saatlerinde meydana gelen saldırı olayına rağmen moralli olduğu görüldü. Partisinin Kozaklı seçim bürosunda kısa bir süre değerlendirme toplantısı yapan Tekiner ve beraberindekiler daha sonra çevredeki esnafları gezerek bereketli kazançlar dilediler.

 

SANAYİ ESNAFI KAN AĞLIYOR

Bülent Tekiner ve beraberindekilerin ikinci durağı ise Kozaklı Sanayi Sitesi oldu. Siftah yapamamaktan yakınan sanayi esnafı, çiftçilerin içinde bulundukları kötü durumdan kendilerinin de doğrudan etkilendiklerini belirterek, “Çiftçi kazanamazsa, sanayi esnafı da kazanamaz.” görüşünü dile getirdiler. “Kan ağlıyoruz” diyen emekçilerden sorunlarına çare bulacağına inandıkları Bülent Tekiner’e destek sözü geldi.      

 

ÇARE CHP

Ayakları yere basan, sosyal yönü ön plana çıkan bir seçim programıyla halkın karşısına çıktıklarını dile getiren Bülent Tekiner ise, başta prim borçları olmak üzere küçük ve orta ölçekli esnafı rahatlatacak adımların 8 Haziran sabahından itibaren süratle atılacağını müjdeledi.

 

Tekiner ve beraberindekiler Sanayi Sitesindeki tüm dükkanları dolaşarak, esnafla kucaklaştıktan sonra Kozaklı’nın köylerine gitmek üzere ilçe merkezinden ayrıldılar.