Türkiye, iradesini ortaya koydu ve ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde liderini belirledi. Ezici çoğunlukla tekrar milletin sesi olmayı başaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı’nın işaret fişeğini ateşledi.

YENİ KADROLAR, BU HAFTA İÇİNDE BELLİ OLACAK

Kulisler yine hareketlendi, gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine’sinde…

Yeni isimlerin kimler olacağı merak konusu. Cumhurbaşkanlığı kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından yemin süreci başlayacak ve bu doğrultuda kabineye girecek isimler belli olacak. Yeni kadroların dinamik ve genç kadrolardan oluşacağı da konuşulanlar arasında...

YENİ KADROLAR BELLİ OLUYOR
Türkiye’nin kader seçiminde önemli rol alan ve AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan Serkan Vural’ın Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusundaki yoğun mesaisi de devam ediyor. Kendisinin üst düzey bir görevde yer alacağı kulis bilgileri arasında yer alıyor. Nevşehir’in sesi olan Serkan Vural çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Yeni kadroların belirlenmesiyle birlikte ortaya konulan vizyon; Türkiye’nin gelecek dönem performansı ve başarısına oldukça katkı sağlayacak. Ekonomik kalkınmanın sürdürülebilirliği çerçevesinde harekete çoktan geçildi. Bu kapsamdaki planlama ve hedefler ana başlıklar arasında yer alıyor.