Kurtuluş Takı Saat mağazası kuruluşunun 2.yıl dönümü ve 14 Şubat'a özel tüm ürünlerde ikinci ürüne "MUHTEŞEM " indirim fırsatı sunuyor.

Nevşehir'de Cami Cedit Mahallesi Lale Caddesi Modern Çarşı No: 19'daki adresinde hizmet veren Kurtuluş Takı Saat Mağazası, kuruluşunun ikinci yıl dönümünü kaçırılmayacak sürpriz fırsatlarla kutluyor. 

2 ürün alışverişlerde MUHTEŞEM İNDİRİM!

Kurtuluş Saat Gümüş ve Çelik Takı mağazası kuruluşunun ikinci yıl dönümü münasebetiyle 5 - 18 Şubat tarihleri arasında müşterilerine özel indirimli alışveriş fırsatı sunuyor.

Kurtuluş Takı Saat Mağazası 2. yılını sürpriz fırsatlarla kutluyor ...

Kurtuluş Takı Saat İşletme Sahibi Kurtuluş Erdoğan yaptığı açıklamada; "2022 Şubat ayında başlayan yolculuğumuzda 2. yılımızı kutluyoruz. İkinci yılımızda da Nevşehir'e ilkleri kazandrımaya, büyümemize, sizlere özel ürünlerle yeniliklere devam ediyoruz. Bu yolculukta bizimle olan ve bize güç veren tüm müşterilerimize ve Nevşehir halkına teşekkür ederiz. Sizler olmadan bu başarıya ulaşamazdık. Bu sebeple yılımızı siz değerli halkımıza özel kampanya ile taçlandırmak istedik. Kurtuluş Saat Gümüş ve Çelik Takı mağazası açılışımızın 2. yılı ve sevgililer gününe özel 5 - 18 Şubat tarihleri arasında tüm ürünlerimizde alacağınız 2. Ürün MUHTEŞEM indirimli" dedi.

2 Ürüne Ekstra İndirim Fırsatlarını Kaçırma!

Tüm Moda Markaları saatler yerli ve ithal gümüş takı çelik takı duvar saatleri ve üst grup orjinal tesbih çakmak ve cüzdan çeşitleri ile hepsi bir arada ve ilk defa Nevşehir'deki tek adresi Kurtuluş Takı Saat Mağazası'nda sizleri bekliyor.

En şık takı saatler...

Sevdiklerinizi sevindirin...

Eşiniz, arkadaşınız, sevdiğiniz, çocuklarınız için özel bir hediye mi almak istiyorsunuz? Doğum gününde yada sevgililer gününde ne almalıyım? diyemi düşünüyorsunuz? İşte sizler için güzel bir tavsiyemiz var! Kurtuluş Takı Saat Mağazamıza bekliyoruz...

Ayrıca Sevgililer gününe özel birçok marka ürünler inanılmaz indirimleriyle sizlerle buluşuyor.

Kampanyamız 5 - 18 Şubat 2024 tarihleri arasında tüm ürünlerimizde geçerlidir.

Hayırlı alışverişler dileriz.

Kurtuluş Takı Saat Mağazası

Adres: Cami Cedit Mahallesi Lale Caddesi Modern Çarşı NO: 19  Merkez/Nevşehir

GSM: 0 501 372 50 50

İnstegram: https://www.instagram.com/kurtulussaatvetaki/ 

Kurtuluş Takı Saat mağazası Nevşehir'in markası...

Sevinmek sevdirmek sevindirmek bir bardak çay içmek için mutlaka mağazımıza bekliyoruz.