Nevşehir'in Eğitimde parlayan yıldızı Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi İPEK BARIŞ resmi olmayan sonuçlara göre LGS de tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye 1.liği elde etmiştir.

YİNE LGS, YİNE TÜRKİYE 1.LİĞİ, YİNE ALTINYILDIZ ...

4 Haziran 2023 Pazar günü yapılan Liselere Geçiş Sistemi sınavında Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi İPEK BARIŞ resmi olmayan sonuçlara göre tüm soruları doğru yaparak Türkiye 1.liği elde etmiştir. 1 yanlış, 2 yanlış, 3 yanlış ve 4 yanlış ile devam eden çok sayıda öğrenci olduğunu dile getiren, Kurum müdürümüz Sayın AHMET ÜNAL yaptığı açıklamada: “Gelenek yine bozulmadı, başarının ismi yine Altınyıldız İlköğretim Kurumu olmuştur. Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 62 Türkiye 1.liği  elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur. Elde ettiği sınav  puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve  Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim  Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkânları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir. 

Mezun ettiği 1185 Öğrencisini Fen Lisesine, 690 Öğrencisini Anadolu Lisesine  yerleştirmiş olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2023 LGS  yerleştirmelerinden sonra da yine öğrencilerini Türkiye’nin  en çok tercih edilen okullarını kazandırmaya devam edecektir. Öğrencilerimizi 2023 LGS sınavlarına hazırlayan fedakâr öğretmenlerimize, bizlere desteklerini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.’ ifadelerine yer verdi.