Güzellik, estetik ve bakım sektöründe Nevşehir'de hizmet veren "Işıltı A Plus Estetik ve Güzellik Merkezi" işletmecisi Yasemin Güçlü başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Girişimci iş kadınları, İstanbul Adile Sultan Sarayı'nda dün akşam düzenlenen Türk İş Kadınları Rehberi ve Plaket Töreni etkinliğinde biraraya geldi. Sunuculuğunu Pınar Altuğ ve Burak Törün'ün üstlendiği ve birçok sanat, siyaset, medya ve iş dünyasınını buluşturan törende Türkiye'den birçok başarılı iş kadınını plaketleri verildi.

Nevşehir Kapadokya Bölgesinin parlayan yıldızı "Işıltı A Plus Estetik ve Güzellik Merkezi" İşletme sahibi, Ödüllü Uzman Estetisyen Yasemin Güçlü, Gelin Damat Dergisi sponsorluğunda düzenlenen Türk İş Kadınları töreninde, "Başarılı İş Kadını" ödülüne layık görüldü.

Anlamlı gecede plaket alan Uzman Estetisyen Yasemin Güçlü, hislerini şu sözlerle dile getirdi: "Bugün Birçok başarılı iş kadının bir araya geldiği bu anlamlı ve özel gecede sizlerle birlikte Adile Sultan Sarayı'nda olmaktan ve bu anlamlı ödüle layık görülmemden dolayı büyük mutluluk duyuyorum." dedi.

Güçlü, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.  Başarılarımızın karşılığında aldığımız her yeni ödül bizi daha da motive ediyor.” ifadelerinde bulundu.

Kapadokya Bölgesinin sevilen başarılı iş kadını Ödüllü Uzman Estetisyen Yasemin Güçlü'yü bu başarısı için tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

IŞILTI A Plus Estetik ve Güzellik Merkezi Avanos Şubesi;

Adres: Bahçelievler Mahallesi Mithat Dülge Caddesi No: 23/2 Avanos/ Nevşehir (Mado yolu üzeri)

GSM: 0 532 359 89 50