Nevşehirli genç avukat Mehmet Gün hayatını Uşaklı hemşire Emine Çolak ile birleştirdi.

Semra ve Aydın Çolak çiftinin biricik kızları Emine Çolak ile Pakize ve Metin Gün çiftinin değerli evlatları Mehmet Gün Topuzlu Han Restoranda düzenlenen göz kamaştırıcı nikah töreniyle dünya evine girdi.

Emine ve Mehmet Gün Çifti bir ömre “Evet” dedi 

Mehmet Gün ve Emine Çolak çifti bu en mutlu günlerinde, Avukat arkadaşlarıyla, Uşak, Ankara, Kayseri, Kırşehir, Çorum, Balıkesir Bandırma, İstanbul ve Nevşehir'den katılan davetliler, her iki ailenin eş dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar.

Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında düzenlenen düğün merasiminde Emine ve Mehmet Gün çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Nevşehir Barosu Avukatlarından Av. Fatma Aysun Sağdıç Güçlü ve Mustafa Değer Çetin birlikte yaptı. 

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, “Emine ve Mehmet, Nikâhınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli olsun, gülen gözleriniz hiç solmasın. ” diyerek, evlilik cüzdanını bu defa bir farklılık olsun diyerek Damat beye takdim etti...

Davetlileri kapıda karşılayan Çolak ve Gün aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler. 

Rüya gibi geçen düğün töreni sonrası mutlulukları gözlerinden okunan günün kahramanları Emine ve Mehmet Gün çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dediler.

Aile büyükleri adına açıklamada bulunan damadın babası Metin Gün ise, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlum Mehmet ile değerli kızım Emine'nin bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

FİB HABER MERKEZİ olarak Çolak ve Gün ailelerini tebrik ediyor, hayatlarını birleştiren Emine & Mehmet Gün çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Foto: Studyo Özçay

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı